Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca Executivul urmareste nationalizarea banilor din pilonul II de pensii.

"CLEPTOMANI COMUNISTI

Vor sa nationalizeze banii din pilonul 2 de pensii. Primul pas a fost sa reduca de la 5,1 la 3,75 procentul de contributie la pensia privata ( in loc sa creasca la 6%, conform legii ) iar al doilea pas va fi sa modifice legea pensiilor si sa ii determine pe romani sa nu mai contribuie la pilonul 2 de pensii. Reducerea semnificativa a numarului de contribuabili va determina lipsa de interes a administratorilor fondurilor private de pensii de a mai gestiona aceste fonduri (pentru ca va deveni nerentabil) iar finalul va fi preluarea de catre stat a administrarii fondurilor si tocarea banilor in scopuri electoraliste de moment.

Peste 6 milioane de romani care muncesc vor ramane fara pensia suplimentara la care ar fi avut dreptul ca si contribuabili la pilonul 2 de pensii. Ca sa ramana dependenti de bunul plac al guvernului in materie de stabilire a cuantumului pensiei. Nu putem accepta asa ceva!", scrie Ludovic Orban pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.