Prin respingerea cererii de reexaminare a proiectului de modificare a Legii referendumului, majoritatea PSD-ALDE urmareste "amputarea atributiilor presedintelui", sustine Raluca Turcan.

"Dumneavostra va folositi de milioane de oameni de buna credinta (...) si urmariti, de fapt, cu aceasta lege, amputarea atributiilor presedintelui Romaniei. Aceasta este destinatia si tinta dumneavoastra finala, dar gresiti profund. Dumneavoastra afectati organizarea unui referendum consultativ si constitutional pentru toti anii de acum inainte pana cand se va mai modifica legea referendumului", a spus Raluca Turcan, in plen.

"Presedintele este scos de catre majoritatea PSD-ALDE din organizarea referendumului.

PSD si ALDE au dovedit inca o data ca au un dublu limbaj si ca pot deturna orice initiativa corecta.

Cifrele au aratat clar ca daca majoritatea PSD-ALDE si-ar fi dorit cu adevarat sa organizeze un referendum, ar fi putut organiza chiar si trei pana acum. Dar nu! Ei se folosesc de milioane de oameni care au semnat de buna-credinta pentru intarirea familiei si le-au deturnat dorinta pentru amputarea atributiilor Presedintelui Romaniei. Aceasta este destinatia lor finala.

PNL a votat impotriva acestei legi. Cu toate acestea, sustinem adevaratul referedum pentru intarirea familiei la fel cum sustinem si integritatea in functia publica si interzicerea traseismului", a scris Raluca Turcan si pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.