Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, marti, premierului Viorica Dancila si ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, clarificari cu privire la legea salarizarii, aratand ca exista categorii de angajati nemultumiti si manifestari sindicale.

UPDATE: Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a incheiat in jurul orei 13.00, dupa aproximativ o ora.

"Am dorit, asa cum am convenit impreuna, sa avem o discutie pe tema salarizarii fiindca lucrurile au evoluat si, dupa un prim trimestru de aplicare a legii, cred ca putem sa tragem primele concluzii. Pe de alta parte, vedem ca exista categorii de salariati nemultumiti, vedem ca exista manifestari sindicale si vreau sa ma edificati", a spus Iohannis, la inceputul intalnirii.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti, la Palatul Cotroceni, cu premierul si cu ministrul Muncii pentru discutii privind efectele aplicarii legislatiei referitoare la salarizarea bugetarilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.