Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat duminica seara ca pe site-ul viitorului partid "Miscarea Romania Impreuna" s-au inscris in jur de 30.000 de persoane, dintre acestea 17.000 exprimandu-si dorinta de a deveni membri ai noii formatiuni politice.

"Am inteles astazi, acum, dupa-masa, de la colegi, ca avem in jur de 30.000 care s-au inscris deja pe site-ul viitorului partid si dintre care circa 17.000 spun ca isi doresc sa devina membri in momentul in care partidul va avea o existenta legala, deci ei vor primi un formular de inscriere automat dupa ce partidul va avea o existenta legala si un alt lucru pozitiv, surprinzator pentru mine, e ca din cei 30.000 sunt 11.000 care sunt gata sa faca voluntariat pentru a sustine acest partid", a declarat Ciolos la Realitatea Tv.

Dacian Ciolos a anuntat, vineri, ca a depus la tribunal cererea de infiintare a partidului "Miscarea Romania Impreuna".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.