Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri, la Bruxelles, ca decizia cu privire la cererea de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, nu va fi luata inainte de sarbatori.

"Cu certitudine, la momentul potrivit voi lua o decizie. Pot acum sa va spun ca aceasta decizie nu va fi luata inainte de sarbatori, ci mai degraba dupa Pasti. Cum va suna aceasta decizie, voi explicita intr-o declaratie publica pe care o voi face la momentul respectiv", a declarat seful statului, citat de stirileprotv.ro.

In egala masura, presedintele a tinut sa mentioneze ca in luarea deciziei se va "inspira" din toate documentele care ii sunt puse la dispozitie de ambele parti.

Presedintele Klaus Iohannis participa in perioada 22-23 martie la reuniunea Consiliului European, care se tine la Bruxelles.

"Pe agenda reuniunii se afla o serie de subiecte din domeniul economic, recentele masurile luate de Statele Unite ale Americii privind instituirea unor taxe la importurile de otel si aluminiu urmand sa fie principala tema abordata. Vor fi incluse si subiecte legate de ocupare, crestere si competitivitate, axate pe Piata Interna a Uniunii Europene, Piata Unica Digitala, Uniunea Pietelor de Capital, Uniunea Energiei, Semestrul European, Pilonul European al drepturilor sociale si Pachetul de echitate sociala. Impozitarea, inclusiv in domeniul digital, va fi, de asemenea, luata in discutie", arata Administratia Prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.