Potrivit meteorologilor, in intervalul 18 martie, ora 12:00 - 19 martie, ora 08:00, vremea se va raci accentuat, temperatura aerului va continua sa scada, astfel ca minima noptii se va situa in jurul valorii de -5 grade. Cerul va fi noros si vor fi precipitatii, moderate cantitativ, la inceput sub forma de ploaie cu depunere de polei, iar spre seara si la inceputul noptii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari in cursul dupa-amiezii, cu viteze in general de 55 km/h, apoi se va mai diminua din intensitate, informeaza Agerpres.

In intervalul 19 martie, ora 08:00 - 20 martie, ora 08:00, vremea va fi deosebit de rece, astfel temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4...-3 grade. In cursul zilei, trecator se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita, favorizand producerea poleiului. Noaptea, precipitatiile vor deveni moderate cantitativ si treptat vor predomina ninsorile, iar pana in dimineata zilei de marti se poate depune strat de zapada. Vantul va sufla in general moderat, cu unele intensificari in cursul noptii, de pana la 45 km/h.

In intervalul 20 martie, ora 08:00 - 21 martie, ora 08:00, vremea se va mentine deosebit de rece, temperatura maxima va fi de 0 - 1 grade Celsius, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -4 grade. In cursul zilei va ninge moderat cantitativ si se va depune strat de zapada. Temporar vantul va mai prezenta intensificari, cu viteze in jur de 45 km/h.

ANM precizeaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza prezenta informare.