Fostul deputat PSD Sebastian Ghita sustine ca la petrecerile SRI erau invitati multi demnitari, printre care se numara si fostul presedinte Traian Basescu, care insa nu venea  pentru ca "si-a inteles pozitia de presedinte si nu se tragea de sireturi cu ei".

"Cele mai multe evenimente publice se intamplau la vila de protocol, asa cum are fiecare institutie. Cateodata de la 7 si pana la 11 ne vedeam acolo, mai beam un sprit, mai ne dadeam cu parerea si plecam acasa", a declarat Sebastian Ghita in interviul acordat lui Ion Cristoiu.

Chestionat cine aducea lautarii la astfel de petreceri, Ghita a spus ca el: "SRI-ul nu se ocupa de lautari", a precizat el.

"Erau si demnitari care nu erau invitati. Unii erau prostuti, altii aveau gura prea mare a doua zi, altii nu cautau proximitatea serviciilor si cautau proximitatea Cotrocenilor si tot asa. Se intampla multe lucruri intr-o societate. Bucurestiul, din punctul asta de vedere, e spumos prin prisma diversitatii de relatii", a mai mentionat fostul deputat, citat de digi24.ro.

Intrebat daca cei care nu erau invitati erau nelinistiti, raspunsul lui Ghita a fost: "Unii se nelinisteau, altii nu. De exemplu, prietena noastra, Elena Udrea, nu era atat de nelinistita, pentru ca se stia protejata de presedinte. Altii erau mai ingrijorati. Se zbateau, faceau eforturi, se chinuiau, isi doreau sa ajunga sa faca cunostinta la nivel de politete".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.