Fostul deputat Sebastian Ghita sustine ca fotografia in care ar aparea sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este un stop-cadru de pe un film si o va face publica curand.

"Cu siguranta, va promit, aceasta este o promisiune ca aceasta poza (…) va deveni publica, curand. Este o promisiune in fata tututor oamenilor si o datorie fata de domnul Cristoiu. Totusi, astept si eu nu sa ne razbunam unii pe altii, nu sa ma razbun eu pe Kovesi, pentru ca ii controla pe Onea sau pe Portocala cand falsificau dosare (…) pentru ca nu e treaba mea. Toate aceste lucruri ma obliga sa astept si sa am rabdare si sa cred ca noi toti (…) trebuie sa vedem atunci cand ceva nedrept se intampla, atunci cand doamna Kovesi minte", a declarat Ghita la Antena 3, potrivit cotidianul.ro.

Chestionat cine a facut aceasta poza, raspunsul lui Ghita a fost: "Este un stop-cadru dintr-un film. Nu este singura poza si nu este singurul filmulet, nu este singura persoana care are poze si filmulete, cum fac toti prietenii. Sunt mai multi oameni care au poze si filmulete".

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.