"Nu stiu de ce mai era nevoie si nu a inteles nimeni de ce mai era nevoie de tot acest scandal si de aceasta victimizare", sustine presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, facand referire la Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Codrin Stefanescu.

"Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care nu au castigat sau nu au ocupat nicio functie a fost supararea delegatilor ca, inainte de congresul nostru, alti colegi iar vorbesc despre partid, iar spun lucruri urate despre partid, iar incearca sa provoace un scandal, in conditiile in care votantii nostri, membrii nostri si cred ca cea mai mare parte a romanilor nu mai vor scandal", a spus social-democratul la Antena 3.

Dragnea si-a exprimat nedumerirea fata de "scandalul" si de "victimizarea" celor trei membri.

"Eu ma asteptam ca acesti colegi, doamna Andronescu, domnul Codrin Stefanescu, domnul Nicolescu Banicioiu, daca doreau sa candideze si au aratat ca doresc sa candideze, sa depuna pur si simplu dosare de candidat, asa cum au depus toti ceilalti care au vrut sa candideze. Nu stiu de ce mai era nevoie si nu a inteles nimeni de ce mai era nevoie de tot acest scandal si de aceasta victimizare, in conditiile in care la noi Comitetul Executiv aproba candidaturile si au fost aprobate toate candidaturile. Deci, au fost trecuti pe buletinele de vot", a spus el, citat de jurnalul.ro.

De asemenea, a tinut sa precizeze ca votul a fost democratic.

"Democratia inseamna in primul rand vot, care sa legitimeze. Votul este dat de delegati. Nu eu sunt cel care numesc sau care blochez pe cineva. Nu am facut asta niciodata", a precizat presedintele PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.