Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a fost chestionat daca ar putea fi candidatul ALDE la presedintie.

"Sunt la curent cu punctul de vedere al unora dintre colegi, care a fost exprimat public. (...) E mult prea devreme pentru a se lua o astfel de decizie. Oricum, o decizie in cadrul partidului va presupune o dezbatere prealabila si forurile statutare ale partidului vor trebui sa ia o decizie privitoare la acest subiect. Dar astazi e prematur ca sa pot sa fac o alta declaratie", a declarat presedintele ALDE, citat de digi24.ro.

Chestionat daca, teoretic, ar exista posibilitatea ca formatiunea pe care o conduce sa ramana in coalitie cu PSD si la prezidentiale fiecare partid sa aiba alt candidat, raspunsul lui Tariceanu a fost: "Nu vreau sa fac niciun fel de speculatii pe acest subiect, pentru ca nu sunt utile, mai ales ca exista intotdeauna posibilitatea ca speculatiile mele sa fie la randul lor comentate si interpretate si nu vreau sa dau prilejul niciunui posibil fel de interpretare".

Reactia lui Liviu Dragnea

"Nu vreau sa discutam in partid, si am convenit cu totii asta, despre o propunere de candidat pentru prezidentiale. Din acest motiv, nu vreau sa comentez nici propunerile colegilor nostri", a spus si presedintele PSD.

Intrebat ce sanse sunt sa existe o confruntare intre el si Tariceanu prezidentiale, liderul social-democrat a spus: "Tocmai am spus ca noi inca nu am discutat si inca nu discutam despre asta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.