Fosta numarul 1 mondial Serena Williams, revenita in circuit dupa o absenta de 14 luni, s-a calificat sambata in turul al treilea al turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, unde o va intalni pe sora sa mai mare, Venus.

Serena, devenita mama pentru prima data la inceputul lunii septembrie, s-a impus vineri in doua seturi, 7-6 (7/5), 7-5, in fata olandezei Kiki Bertens, nr. 29 mondial.

La 36 de ani, ea va juca pentru a 29-a oara impotriva surorii sale mai mare cu un an, Venus, nr. 8 mondial, scrie Agerpres.

Serena conduce cu 17 victorii la 11 in confruntarile cu Venus, ea castigand si ultimul lor duel, in finala Openului Australiei din 2017.

Dupa ce anul trecut a obtinut in Australia al 23-lea sau titlu de Mare Slem, Serena anunta ca este insarcinata, punand capat sezonul. Ea a revenit in circuitul feminin (WTA) saptamana aceasta, la Indian Wells.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.