Gabriel Oprea a scris ieri un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care precizeaza ca Liviu Dragnea i-a cerut de mai multe ori ajutorul si ca "a ajuns presedinte PSD" cu ajutorul sau si "sprijinul UNPR"

"Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, intr-o declaratie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Stefanescu. Sigur ca ma numeste camarad! Au existat multe momente in care faptul ca a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal. Poate, candva, voi povesti in amanunt. Astazi ma opresc la doua exemple.

In anul 2004, cand eu eram ministrul administratiei publice, iar el presedintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat sa il ajut sa devina seful presedintilor de Consilii Judetene din PSD. La acel moment, PSD castigase presedintia a 17 Consilii Judetene. Pentru ca m-a rugat sa il ajut, m-am intalnit cu ei, in sediul din Ion Ionescu de la Brad si i-am convins sa-l voteze. Asa a ajuns camaradul Liviu sa fie seful politic al presedintilor CJ din partid.

In anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat sa il ajut sa fie ales presedintele PSD, in contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, asa cum stie toata presa prezenta acolo si m-a rugat sa-l sprijin. Liviu a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu si sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaste", a scris Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.