Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat, joi, la Palatul Cotroceni, dupa intalnirea cu omologul sau sarb, Aleksandar Vučić, ca nu are prea multe informatii referitoare la extradarea lui Sebastian Ghita.

ntrebat de jurnalisti in ce stadiu se afla procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia, Iohannis a precizat ca nu are foarte multe informatii in acest sens si ”nu este treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia romaneasca”.

Ma asteptam sa ma intrebati despre aceasta chestiune si l-am intrebat. Nu stie, dar cu siguranta se va da un verdict in aceasta chestiune, nu a stiut sa imi spuna mai mult, nici eu nu stiu. Nu este treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia romaneasca”, a subliniat Klaus Iohannis.

De cealalta parte, Aleksandar Vučić a transmis ca nici domnia sa nu stie foarte multe lucruri despre acest aspect, dar a transmis mai departe informatia, catre Ministerul Justitiei din Serbia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.