Facand referire la nemultumirile exprimate de anumiti membri PSD cuprivire la candidaturile la Congresul care va avea loc pe 10 martie, presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, sustine ca nu stie cat de bine le face "acest scandal exagerat".

"Daca mi-aduc aminte, tot dumnealor sustineau si sustin in continuare ideea de democratie interna. Unul dintre principiile fundamentale este votul. In Comitetul Executiv s-a aprobat printr-un vot covarsitor aceasta decizie. Eu le spun foarte simplu, nestiind ce au depus, daca au depus si pentru ce au depus, ce functii, ca in Comitetul Executiv de maine se aproba orice dosar de candidatura sau se respinge, pentru ca asta este procedura utilizata de acest partid.

Nu stiu cat de bine le face lor acest scandal exagerat, dar cred ca ar fi bine sa se gandeasca si la partidul de care zic ca sunt foarte preocupati", a declarat Liviu Dragnea, citat de stiri.tvr.ro.

Citeste si: Catalin Radulescu si-a depus candidatura: Un partid social-democrat modern nu trebuie sa arate in felul acesta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.