"Nu din cauza mea se intarzie lucrurile, ci pentru ca acea lege a fost atacata la CCR de persoane importante, nu vreau sa dau nume acum", sustine presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.
"Sa le spun ca eu sustin in continuare, cu toate ca am inteles ca la Bruxelles eu sunt catalogat ca si un conservator pentru faptul ca sustin o initiativa semnata de milioane de romani. Eu nu cedez. Eu nu spun sa face ceva impotriva unei minoritati, indiferent de care e vorba, dimpotriva, sustin parteneriatul civil, dar o initiativa semnata de atatea milioane de romani nu poate fi tratata fara importanta.

Si eu sustin ca sa ajungem la referendum si cu toate piedicile institutionale puse vom ajunge in asa fel incat sa putem genera un referendum, si atunci romanii sa se pronunte. Si dupa ce pronunta romanii, atunci putem discuta, putem accepta toate criticile. Dar daca cumva romanii se pronunta intr-un fel care ii deranjeaza pe altii, atunci ce o sa spuna - ca poporul roman e conservator? Si o sa ne pedepseasca pe toti?", a spus liderul PSD, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.