"Este ca si cum ati fi alergat un maraton si acum sunteti pe ultima suta de metri. Alergati catre linia de finish, nu in sens inapoi, nu va opriti, nu stati pe loc si, pentru numele lui Dumnezeu, nu incepeti sa alergati inapoi", a fost mesajul liderului european.

"E ca si cum ati fi alergat un maraton si acum sunteti pe ultima suta de metri. Alergati cate linia de finish, nu in sens inapoi, nu va opriti, nu stati pe loc si, pentru numele lui Duzeu, nu incepeti sa alergati inapoi", a spus Timmermans, referindu-se la MCV.

In opinia sa, cel mai important este ca toti cei implicati sa lucreze impreuna, nu unul impotriva celuilalt.

"Am convenit cu presedintii Camerelor, cu premierul ca vom intensifica contactele, voi fi la dispozitia lor zi de zi, daca e nevoie. E foarte important sa fim in legatura si cu Parlamentul. Se pare ca sunt niste oameni care au spus ca Comisia Europeana nu a inteles foarte bine. Ei bine, de acum nimeni nu va mai avea o astfel de scuza, pentru ca vom lucra in mod direct", a declarat Timmermans,.

El a spus ca este mereu foarte bine informat si stie exact ce se intampla in Romania, iar problemele pot fi rezolvate doar daca toate institutiile sunt implicate, inclusiv sistemul judiciar, scrie News.ro.