Reprezentantii USR considera ca ministrul Justitiei Tudorel Toader ar trebui sa-si dea demisia.

"Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a repetat in fata Consiliului Superior al Magistraturii monologul de joia trecuta si a tratat membrii CSM cu aceeasi aroganta cu care le-a vorbit jurnalistilor.

De aceasta data, ministrul nu a mai putut sa refuze intrebarile, dar a refuzat un dialog corect cu membrii CSM, spunand ca stie deja ce intrebari vor sa ii puna. Mai mult, a incercat sa puna presiune pe sectia de procurori pentru a lua o decizie ”previzibila”, dovedind o lipsa totala de respect fata de profesionistii din Consiliul Superior al Magistraturii.

In schimb, sefa DNA Laura Codruta Kovesi a demontat cu argumente solide fiecare din cele 20 de puncte din monologul plin de greseli al lui Tudorel Toader.

Prestatia jenanta a lui Tudorel Toader dovedeste ca nu mai este deloc un independent in Guvernul PSD-ALDE, ci doar un servitor al intereselor lui Dragnea si Tariceanu. USR considera ca nu mai e loc de nicio indoiala: acest ministru trebuie sa plece!", arata USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.