Deputatul Catalin Radulescu este de parere ca exista sunt doua categorii de protestatari - care habar n-au de ce ies in strada si care sunt pusi de "sistemul care a creat toata aceasta nebunie in Romania".

"Protestele pot sa fie de doua feluri - oameni care habar n-au de ce protesteaza si, daca ii veti intreba pe multi dintre ei - cred ca habar n-au si oameni care sigur sunt pusi de sistemul care a creat toata aceasta nebunie in Romania ca sa protesteze, deci e foarte simplu. Ar trebui sa-i intrebati - doresc ca cineva din familia lor sa ajunga in puscarie nevinovat? Daca da, inseamna ca suntem intr-o tara in care nu mai exista nici stat de drept, nici democratie, nici nimic. (...) Dar daca un protestatar este intrebat daca isi doreste ca un om nevinovat din Romania sa ajunga in puscarie (...), inseamna ca traim intr-o tara nebuna, care nu mai este stat de drept. Si am inteles si am vazut in luarile de cuvant cam ale tuturor, inclusiv ale presedintelui Romaniei, ca nuanteaza spunand ‘da, domnule, cei care sunt vinovati trebuie sa raspunda’. (...) Si cine trebuia sa-i dea pe cei care au gresit pe mana justitiei? Trebuia sa o faca procurorul general si doamna procuror Kovesi, pentru ca sunt manageri ai acestor institutii", a sustinut Radulescu, citat de stirileprotv.ro.

El considera ca in cazul in care cineva a gresit, atunci trebuie sa ajunga in instanta.

"Nu a facut nimic Inspectia Judiciara. De-abia in ultimul an s-a miscat un pic, dar pana in aceste zile nimeni n-a facut nimic, acolo a fost un aranjament intre CSM, Inspectia Judiciara, prin care nimeni nu trebuia sa scoata ochii la nimeni. Eu am incredere in ministrul Toader", a mai spus social-democratul.

Citeste si: Catalin Radulescu, despre suspendarea presedintelui: Nu este cazul, nu a discutat nimeni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.