Ministrul de externe, Teodor Melescanu, va participa luni, la reuniunea lunara a Consiliului Afaceri Externe (CAE), care se va desfasura la Bruxelles, informeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Principalele teme de discutie de pe agenda ministrilor de Externe din statele membre ale Uniunii Europene sunt: Republica Moldova, Venezuela si Procesul de Pace din Orientul Mijlociu.

In marja CAE, ministrii vor avea un dejun de lucru la care sunt invitati sa participe si ministrii de externe din Palestina, Egipt, Iordania, Maroc, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, precum si Secretarul General al Ligii Statelor Arabe.

Inaintea Consiliului Afaceri Externe, Romania si Franta vor organiza cea de a XII-a reuniune a Grupului pentru Actiunea Europeana a Republicii Moldova, la care a fost invitat sa participe si ministrul de externe din Republica Moldova, Tudor Ulianovschi", arata MAE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.