Fostul premier Victor Ponta lanseaza acuzatii grave, declarand ca, la cererea procurorului Negulescu, Vlad Cosma a dat o declaratie falsa pe baza careia i s-a facut dosar penal deputatului.

"Stiu ca Vlad Cosma a dat o declaratie falsa, la cererea procurorului Negulescu, dar nu puteam sa dovedesc. Acum pot sa si dovedesc. Asa, si? Ce s-a intamplat? S-a intamplat ceva?

Ce a facut Vlad Cosma raspunde el, legal, dar ce a facut Negulescu sau Onea vad ca nu raspunde nimeni si asta e cel mai rau", a declarat deputatul, citat de stirileprotv.ro.

Vlad Cosma ar fi fost obligat de procuror sa faca acest lucru, potrivit declaratiilor fostului prim-ministru.

"Cosma a fost obligat de procuror, adica i-a spus, faptul ca el a acceptat..., din punctul meu de vedere, de ce a acceptat inteleg, ca sa nu fie arestata sora lui. Important este ca mie mi s-a facut un dosar pe o declaratie falsa si ca nimeni nu pateste nimic. S-a stiut ca acea declaratie e falsa. Din fericire, judecatorii nu au tinut cont de propunerea procurorilor de la Ploiesti, dar faptul ca nu se intampla nimic e foarte grav", a completat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.