Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca procurorul-sef al DNA, Laura-Codruta Kovesi, a clarificat miercuri, in fata presei, cu multe argumente, aspecte din activitatea institutiei pe care o conduce si a convins pe foarte multi romani "de partea cui este adevarul".
"Aceasta iesire a fost absolut necesara, pentru ca a existat o clara inegalitate de tratament in ceea ce priveste comunicarea publica. Doamna Kovesi a fost tocata zi de zi, de doi ani si ceva, in media (...), incercandu-se sa i se puna in carca lucruri care nu au nicio legatura cu activitatea domniei sale. A facut necesara aceasta iesire si iesirea a fost extrem de convingatoare si clarificatoare in ceea priveste toate ciorbele reincalzite pe care le servesc seara de seara niste oameni care nu au in cap decat un singur lucru, si anume, sa distruga DNA. (...) Prestatia doamnei Kovesi a fost o prestatie extrem de echilibrata, extrem de convingatoare cu multe argumente, a raspuns la orice fel de intrebare (...) Pozitia publica a doamnei Kovesi a fost o pozitie necesara, clarificatoare si care, dupa parerea mea, a convins foarte multi romani de partea cui este adevarul", a afirmat joi seara Orban la Realitatea TV.

Pe de alta parte, el a precizat ca nu crede in "telejustitie", scrie Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.