"Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament - dar este prea lacom, insetat de putere si ticalos ca sa faca asa ceva!", sustine fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

"Am primit dovada scrisa / am fost chemat ca martor la DNA (nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui) - iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia?

Dragnea Mincinosul si-a batut joc de membrii PSD (partid in care am activat timp de 15 ani si pe care l-am condus mai mult de 5 ani) si de 5 milioane de romani care au pus stampila de vot pe numele meu in 2014!

Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament - dar este prea lacom, insetat de putere si ticalos ca sa faca asa ceva!

Fiind un PD-ist crescut la scoala lui Basescu, perpelind soriciul pentru Kovesi si lustruind clantele la Cotroceni - Dragnea a murdarit pe oricine reprezinta cu adevarat social democratia din Romania! Ah - si acum facem Congresul al XIV lea ca sa fie aplaudat ca si 'Carmaciul' de la Teleorman ! Ce rusine - ce plan pervers de ingropare a PSD ca sa scape el cu banii de la Teldrum si proprietatile din Brazilia!

Sunt insa convins ca in 2019-2020 oamenii vor fi alaturi de mine si de #ProRomania pentru a repara ce a stricat si a vandut Dragnea Mincinosul!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.