Primarul din Iasi, Mihai Chirica, spune, pe pagina sa Facebook, ca si-a dorit sa faca "un alt fel de politica in PSD" si ca nu se va abate niciodata de la principiile sale.
"Am incercat sa fac in PSD un altfel de politica, sa arat ca social-democratia mai are o sansa in Iasi si in Romania, sa urmam exemplul marilor familii social-democrate din Uniunea Europeana. Am incercat sa deschid partidul catre comunitatea ieseana, iar deciziile politice sa respecte ceea ce isi doresc iesenii si romanii. Din pacate, se pare ca nu am fost suficient de bine inteles de catre unii dintre colegii mei, care, sigur, au fost manipulati, ademeniti sau speriati de conducerea actuala a partidului.

Ma bucur, in schimb, ca iesenii si romanii au inteles intentiile mele sincere. Nu pot sa tac atunci cand nedreptatea, minciuna, manipularea, ipocrizia si demagogia inlocuiesc principiile social-democratiei autentice, morala crestina, orientarea europeana si datoria fata de comunitate. Acestea sunt principiile care imi calauzesc activitatea administrativa si politica, precum si luarile publice de pozitie. Acestea sunt principiile de la care inteleg sa nu ma abat niciodata si care sper ca ii reprezinta si pe toti cei care iubesc Iasul si Romania. Eu voi ramane acelasi om dedicat comunitatii iesene si sper ca toti colegii mei sa munceasca alaturi de mine pentru ceea ce ne-am angajat in fata comunitatii in anul 2016: ca Iasul, ca si Romania, sa se schimbe in continuare in bine!",
a scris Mihai Chirica pe Facebook, dupa ce a fost exclus din PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.