Dupa ce Darius Valcov a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, sustine ca acesta nu mai poate ramane in functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului.

"Daddy, e groasa (MA) cu Valcov,

Dragnea, intelege ca mentinerea lui Darius Valcov in functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului nu este posibila. Este adevarat ca aceasta condamnare la 8 ani de inchisoare pentru coruptie nu este definitiva, dar standardele politice intr-un stat democratic nu mai permit mentinerea lui Valcov in functie.

Dragnea, cat rau crezi ca mai poti face Romaniei in lupta fara limite pentru puterea ta, pentru demolarea si subordonarea institutiilor tarii si impotriva Romaniei?

Daddy, eu cred ca se termina prost cu foamea ta pentru putere absoluta exercitata neconstitutional si impotriva intereselor Romaniei", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.