Deputatul social-democrat Catalin Radulescu sustine ca nu este interesat de salariul sau, pentru ca nu a venit in Parlament pentru acest venit, ci pentru a face treaba, precizand, totodata, ca nu a dorit sa fie liderul grupului PSD de la Camera.

Intrebat de jurnalisti, la Palatul Parlamentului, cum i s-a modificat salariul incepand cu data de 5 februarie, el a sustinut ca nu stie. "Inca nu stiu cum s-a modificat, ce s-a modificat, nu m-a interesat foarte tare subiectul asta. Nu ma intereseaza, eu n-am venit in Parlament (...) pentru salariu, am venit ca sa fac treaba si initiative pentru oameni'', a precizat Radulescu, relateaza Agerpres.

Deputatul PSD ramane totusi la ideea ca un parlamentar nu castiga suficient daca vrea sa arate civilizat.

"Daca un parlamentar trebuie sa fie parlamentar civilizat, sigur ca ar trebui sa se comporte si sa arate ca un parlamentar. Daca vrem sa venim in blugi, tenisi, sigur ca nu trebuie sa faci mari eforturi. Dar, daca vrei sa vii civilizat, cum e un parlamentar al unei tari europene, si, mai mult, pleci in strainatate, atunci trebuie sa ai decenta sa-ti cumperi costume, cravate, camasi, pantofi si asa mai departe. Si pentru banii care se dadeau atunci sigur ca nu-ti ajungea sa-ti iei nici macar un costum. (...) Eu mi-am luat totdeauna costume din banii pe care i-am castigat si care sunt in declaratia mea de avere", a spus Radulescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.