Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca nu a venit in Parlament pentru venit, ci pentru a face treaba.

Chestionat cum i s-a modificat salariul incepand cu data de 5 februarie, raspunsul social-democratului a fost: "Inca nu stiu cum s-a modificat, ce s-a modificat, nu m-a interesat foarte tare subiectul asta. Nu ma intereseaza, eu n-am venit in Parlament (...) pentru salariu, am venit ca sa fac treaba si initiative pentru oameni''.

"Daca un parlamentar trebuie sa fie parlamentar civilizat, sigur ca ar trebui sa se comporte si sa arate ca un parlamentar. Daca vrem sa venim in blugi, tenisi, sigur ca nu trebuie sa faci mari eforturi. Dar, daca vrei sa vii civilizat, cum e un parlamentar al unei tari europene, si, mai mult, pleci in strainatate, atunci trebuie sa ai decenta sa-ti cumperi costume, cravate, camasi, pantofi si asa mai departe. Si pentru banii care se dadeau atunci sigur ca nu-ti ajungea sa-ti iei nici macar un costum. (...) Eu mi-am luat totdeauna costume din banii pe care i-am castigat si care sunt in declaratia mea de avere", a adaugat el, citat de dcnews.ro.

"Banii i-am donat"

Catalin Radulescu a tinut sa mentioneze ca indemnizatia a donat-o in judetul Arges familiilor sarace, bolnavilor si batranilor.

"De multe ori iarna si vara banii i-am donat. Chiar o sa va invit sa veniti in judetul Arges si sa asistati cand eu donez salariul meu, ar fi bine sa faceti si dumneavoastra acest lucru'',
a spus acesta.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.