Fostul presedinte Traian Basescu considera ca renuntarea la formularul 600 creeaza probleme mai mari decat aplicarea lui.

"Nu s-au putut gandi ca acest formular 600 creeaza probleme iar renuntarea la el creeaza probleme mai mari si o sa va spun de ce. Spre exemplu, cei care isi castiga banii din venituri liberale in momentul de fata, pentru ca s-a amanat plata taxelor odata cu amanarea formularului 600, nu isi pot plati nici asigurarile de sanatate, nici alte taxe catre stat. Deci, oamenii astia raman fara asigurari", este de parere senatorul.

De asemenea, presedintele PMP a tinut sa mentioneze ca se vor inregistra probleme atat cu cu legea salarizarii, cat si cu split TVA.

"Mai au si alte prostii pe care le vad acum la intrarea in vigoare a legii salarizarii. Au pus agentii economici sa plateasca integral CAS-ul si asigurarile de sanatate pentru cei care lucrau part time. E in regula, s-au platit, numai ca in Romania sunt multi oameni care au un serviciu de baza, de opt ore si mai au inca patru ore din alta parte. Acum li se incaseaza la cei cu part time (...) integral contributiile si pentru pensii, si pentru sanatate, desi el primeste doar jumatate din salariu. Deci, niste prostii care arata si incapacitatea intelectuala, o spun cinstit. Sunt oameni slabi de minte care... Nu va spun de alte efecte ale acestor trasnai. Stati sa vedem efectul lui split TVA, ca se vor incurca si cu ala", a mai aratat Basescu, citat de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.