Carmen Dan a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului pentru preluarea portofoliului Afacerilor Interne.

"In perioada in care am fost ministru, am urmarit sa exercit cat de bine mandatul si sa gestionez cat s-a putut de bine multitudinea de competente ale Ministerului de Interne", a aratat Carmen Dan.

"Activitatile realizate la nivelul MAI au o dinamica aparte, pentru ca acest minister este intr-o relatie continua, cotidiana cu cetateanul, o relatie care are ca fundament nevoia de securitate. Avem o echipa manageriala tanara, de aceea astazi langa mine sunt seful Politiei Romane, seful Jandarmeriei", a adaugat ea, citata de stirileprotv.ro.

De asemenea, a vorbit si despre masurile luate pentru reducerea deficitului de personal.

"Zilele acestea finalizam o noua metodologie pentru testarea psihologica a personalului. Ultimele evenimente ne-au determinat sa intervenim in acest domeniu. Accentul va fi pus pe cunoasterea anterioara a personalului, astfel incat in timpul testarii psihologice sa isi poata focusa testarea in functie de vulnerabilitatile din fisa de semnalare"
, a mai mentionat Carmen Dan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.