Reprezentantii WTA au anuntat ca Simona Halep a fost dusa la spital in noaptea de sambata spre duminica pentru a primi un tratament impotriva deshidratarii, dupa finala de la Australian Open. 

Halep a stat in spital patru ore, pana duminica dimineata, pentru a fi supusa tratamentului.

Simona Halep a acuzat probleme de sanatate si in timpul meciului, cerand asistente fizioterapeutului sau.

Dupa finala de la Australian Open, tatal sportivei a declarat ca cel mai important lucru este ca fiica sa sa fie sanatoasa.

"A fost un meci dramatic, dar frumos in acelasi timp. Ii multumesc mult Domnului Dumnezeu ca este sanatoasa. Meciuri si turnee vor fi foarte multe, tot timpul anului... Am incurajat-o ca fiecare parinte. I-am spus sa joace de placere, ca sa poata sa termine meciul cum trebuie si sa fie sanatoasa. Glezna asta i-a dat de furca la toate meciurile si chiar si in finala a avut dureri de picior. Se intinde si spre coapsa, am vazut ca mereu isi punea mana acolo. Asta a tras-o foarte mult inapoi, pentru a castiga acest turneu de Grand Slam (...). Intr-o saptamana – 10 zile de repaus pentru glezna... a mai avut Simona, e cam perioada asta. In maximum doua saptamani isi va reveni complet”, a declarat Stere Halep, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.