Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca in cazul in care UDMR nu va vota noul Cabinet in Parlament, sunt sanse ca acesta sa nu fie investit, informeaza romaniatv.net.
"PNL nu va vota impotriva Guvernului. De asemenea, vom incerca sa vorbim, daca mai exista oameni care sunt cat de cat cu capul pe umeri in actuala pseudo-majoritate parlamentara, pentru ca sunt oameni carora le este efectiv rusine de ce se intampla in PSD, dar inca nu au curajul sa se manifeste public. Daca nu vor sa voteze impotriva, macar sa nu vina la vot. De asemenea, este important ca UDMR sa nu voteze. Fara UDMR, parerea mea este ca acest Guvern nu va fi investit. Daca UDMR decide totusi sa o sprijine pe Dancila, va fi foarte greu de impiedicat investirea Guvernului, dar, in ceea ce ne priveste pe noi, vom vorbi cu toti parlamentarii individual, astfel incat sa impiedicam votarea Guvernului Dancila", a declarat liberalul la Europa FM.

"Guvernul Dancila, daca primeste votul final, momentul in care Dancila primeste votul de investitura, de data asta Dancila se potriveste mai bine portretului-robot al premierului marioneta pe care si-l doreste Dragnea. E sluga perfecta a lui Dragnea", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.