Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca i-a prezentat sefului statului Klaus Iohannis, in mod oficial si direct, propunerea social-democratilor pentru functia de premier - europarlamentarul Viorica Dancila.

"I-am prezentat presedintelui in mod oficial si direct propunerea noastra, in persoana doamnei Viorica Dancila. I-am prezentat si procedura prin care a fost desemnata ca si propunere", a declarat Dragnea, dupa consultarile cu seful statului.

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de premier, dupa ce Mihai Tudose a demisionat din functie, au inceput, miercuri, la Palatul Cotroceni cu delegatia PSD-ALDE.

Alaturi de seful statului, la consultari participa consilierul prezidential Laurentiu Stefan si consilierul de stat Dana Barsan.

Dupa consultarile cu PSD-ALDE, seful statului se va intalni cu reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si cei ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.