Dupa demisia premierului, si vicepremierul Marcel Ciolacu si-a inaintat demisia din functia pe care o detine in Guvern. Acesta a precizat ca se va intoarce "cu fruntea sus" in Parlament si va continua sa se dedice "serviciului public in beneficiul Romaniei". 

Anuntul a fost facut de vicepremier pe pagina sa oficiala de Facebook, dupa ce premierul Tudose a anuntat ca demisioneaza, dupa ce a ramas fara sprijin politic.

"Multumesc premierului Mihai Tudose, intregii echipe guvernamentale si tuturor colegilor mei pentru modul exemplar in care am colaborat in aceasta perioada. A fost un efort extraordinar pentru a duce la indeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am castigat alegerile. Avem o crestere economica record, am crescut salarii si pensii, avem cea mai mica rata a somajului si am demarat investitii majore in infrastructura. Sunt rezultate bune care ofera viitorului guvern o baza solida pe care sa construiasca in continuare astfel incat sa aduca prosperitate romanilor", scrie Ciolacu, pe Facebook.

Deputat si presedinte al PSD Buzau, Marcel Ciolacu a tinut sa puncteze ca va continua sa lupte pentru proiectele de dezvoltare a judetului Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.