Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, situatia in care se afla, zilele acestea PSD.

Situatia in care PSD are de ales intre premier si ministrul Carmen Dan are, in opinia lui Traian Basescu, o singura rezolvare: demisia lui Carmen Dan

"Despre criza din PSD!
Intr-un context european important, de care Romania ar putea profita, Dragnea si Tudose "se joaca de-a doamna Carmen Dan."

Aici nu conteaza cine are dreptate. Conteaza doar ce spune Constitutia, care, in disputa dintre un membru al guvernului si premier ii da intotdeauna dreptate primului-ministru, care are instrumentul propunerii de revocare a ministrului, adresata Presedintelui Romaniei. Ministrul nu poate cere revocarea premierului. Doar asa poate functiona guvernul. Asta-i viata.

Nicaieri in Constitutie nu este implicat CEx-ul, baronii sau DADY. Doar PCR era deasupra institutiilor statului. Va mai amintiti?", a scris, pe Facebook, Traian Basescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.