Ministrul Sanatatii, Florian Bodog este increzator ca se va lua o "decizie inteleapta" in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, noteaza hotnews.ro.

"Sunt increzator ca in cadrul Comitetului Executiv National se va lua o decizie inteleapta care va servi in mod obligatoriu interesul romanilor de avea o guvernare solida si eficienta. Scopul nostru este unul singur: continuarea implementarii masurilor din Programului de Guvernare, pentru care PSD a fost votat masiv de romani.

La nivelul Ministerului Sanatatii, in 2018, vom accelera ritmul implementarii acestor politici menite a imbunatati calitatea actului medical oferit pacientilor romani, precum si conditiile de munca pentru personalul medical. PSD a facut din Sanatate o prioritate a guvernarii, lucru care se vede si in bugetul pentru acest an.

Cred, asadar, ca avem nevoie de calm, responsabilitate si unitate ca sa realizam munca pentru care am fost votati", a scris Florian Bodog pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.