Mihai Tudose a afirmat ca este premierul Romaniei, nu "premierul cuiva".

"Eu nu sunt premierul cuiva. Eu sunt premierul Romaniei si al PSD, trimis de PSD. PSD nu este un nume, este PSD. PSD, cu structurile sale de conducere. Buni, rai, cum ne considerati. Dar nu sunt al cuiva. Al nimanui, de nicarieri, ca-i vorba de servicii sau de partid, al unui om de acolo, indiferent cum il cheama", a spus prim-ministrul la Antena 3.

El a tinut sa mentioneze faptul ca deciziile vin de la PSD, prin structurile lui. De asemenea, premierul a precizat ca anumite structuri nu au functionat, intrebat daca exista o problema de democratie in partid.

"Ceea ce s-a reclamat de anumiti colegi, pe buna dreptate, este ca anumite structuri nu au functionat", a completat Tudose, sustinand totodata ca in ultimul an "lucrurile au luat-o putin intr-o alta directie".

"Eu nu imi iau comanda politica de nicaieri", a adaugat el, citat de ziaruldeiasi.ro.

Chestionat care este relatia cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunsul sefului Executivului a fost: "Astazi avem o relatie institutionala si asa va fi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.