Carmen Dan s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul in care acuza ca a gasit un microfon ascuns in locuinta sa. 

Update: 16:06- Daca la intrarea la Parchet nu a refuzat sa faca declaratii, la iesire, ministrul de Interne a spus: "In ceea ce priveste declaratiile primului ministru, voi da lamuriri cat de curand".

Chestionata daca isi da demisia, Carmen Dan a precizat: "Am spus ca voi da lamuriri cat de curand", noteaza hotnews.ro.

Carmen Dan a refuzat sa ofere declaratii, la sosirea la Parchet.

Ministrul de Interne a reclamat in luna noiembrie a anului trecut ca a gasit in apartamentul sau un dispozitiv de inregistrare si a facut plangere la Politie.

“Am gasit in locuinta mea un dispozitiv care, dupa prima verificare, pare un dispozitiv de inregistrare audio (...) intr-una dintre camerele din apartamentul in care locuiesc. Fac precizarea ca nu locuiesc intr-o locuinta a RAAPPS-ului si in momentul in care am descoperit acest dispozitiv am procedat, asa cum era normal si firesc, am sesizat organul competent, Politia Romana, care a facut demersurile necesare. Inteleg ca s-a inregistrat un dosar penal. (...) As prefera sa nu dau foarte multe amanunte, pentru ca sunt informatii care fac parte din ancheta penala. Am avut surpriza sa constat ca intr-o priza de telefon, e oarecum suspect pana si locul unde era amplasat dispozitivul, am gasit acest dispozitiv. Era mascat in interiorul acelei prize, nu era un dispozitiv la vedere. (...) Era un dispozitiv care era conectat la o sursa de alimentare si inteleg ca avea si o baterie care probabil alimenta dispozitivul cand s-ar fi intrerupt sursa de energie″, explica ministrul in luna noiembrie, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.