Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers la Palatul Victoria, miercuri dimineata, la cererea premierului Mihai Tudose, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a propus demiterea acestuia, in scandalul politistului retinut pentru agresarea sexuala a doi copii. Discutiile intre actual sef al Politiei Romane si premierul Tudose au durat aproximativ o ora.
Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca i-a cerut sefului IGPR, Bogdan Despescu, ca intr-o saptamana sa ii prezinte masurile luate pentru remedierea situatiei de la nivelul Politiei Romane, precizand ca agentul acuzat de agresiune asupra a doi copii a fost prins in doua zile.

"Am avut o discutie cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul (...) Am inteles de pe surse ca noua propunere si-a declinat intentia de a ocupa functia. Si l-am rugat pe domnul Despescu ca intr-o saptamana sa imi prezinte masurile luate de domnia sa (...) pentru remedierea situatiei. Ceea ce totusi trebuie remarcat este ca acel faptas a fost totusi prins in doua zile", a declarat Tudose.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.