Deputatul PNL, Doru Opriscan, este de parere ca ministrul de interne "se foloseste de povestea cu pedofilul" pentru a destitui oamenii din sistem care o deranjeaza, mai exact, tocmai pe cei care au criticat o serie de propuneri de modificare a Codului de procedura penala.

"Este regretabil ca ministrul de Interne, doamna Carmen Dan, se foloseste de o drama nationala, si anume povestea cu pedofilul, pentru a destitui oamenii care o deranjeaza din sistem. Doamna Dan vrea sa il inlature din functie pe Radu Gavris, seful serviciului Omoruri, adica fix institutia care l-a prins pe politistul-pedofil.

Dar ia sa vedem ce spunea Gavris in urma cu o luna: «Excluderea camerelor de supraveghere din mijloacele de proba ar duce inapoi sistemul judiciar cu 20 de ani. In anii 90, la inceputul anilor 2000, orice fapta din spatiul public risca sa ramana cu autor necunoscut. Pe scurt, un autor de omor, pedofil, orice infractiune grava cu care ne ocupam si pentru care pot sa vorbesc poate sa ramana in continuare in libertate si sa comita aceste fapte». Deci Gavris atentiona ca modificarile la legile justitiei ar putea lasa nepedepsit chiar un pedofil care este filmat! Adica exact cazul care a socat intreaga tara, in ultimele zile",
a declarat Opriscan, potrivit bursa.ro, care citeaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.