Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, trebuie sa demisioneze pentru modul in care a fost gestionata gasirea pedofilului din Drumul Taberei dar si pentru alte motive, a declarat vicepresedintele PNL, deputatul Gigel Stirbu.

"Este necesara demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu doar pentru modalitatea in care a gestionat, mai bine spus nu a gestionat, gasirea pedofilului din Drumul Taberei, care era chiar in curtea institutiei pe care o conduce, dar si pentru alte motive. Pentru modul abuziv al jandarmilor care i-au dus cu forta pe Malin Bot si alti 4 protestatari la sectia de politie, in conditiile in care s-au legitimat, pentru simplul motiv ca protestau in fata sediului PSD. Pentru ca desi resedinta ambasadorului Pakistanului la Bucuresti este pazita de jandarmi, iar obiectivul este considerat a fi unul extrem de sensibil din perspectiva amenintarilor la adresa sigurantei sale, a fost sparta. Cum s-a putut jefui o resedinta diplomatica chiar sub nasul jandarmilor?", a mentionat deputatul, potrivit Agerpres.

Gigel Stirbu a afirmat ca se incearca "musamalizarea unor situatii extrem de grave la nivelul cel mai inalt al Ministerului de Interne", ca ministrul "nu doreste sa-si asume responsabilitatea pentru oamenii din subordinea sa si pentru problemele din sistem", iar conducerea acestui minister este "o palarie mult prea mare pentru doamna Carmen Dan".

"Este evident ca asistam la dovezi de incompetenta crasa ale doamnei Carmen Dan si trebuie sa-si dea de urgenta demisia din conducerea Ministerului Afacerilor Interne, pentru ca aceasta institutie importanta pentru Guvern sa poata fi salvata", a mai precizat Stirbu, potrivit comunicatului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.