Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca desemnarea inca din primavara a unui candidat al partidului pentru alegerile prezidentiale ar constitui o mare greseala.

Chestionat daca sustine organizarea unui congres PSD in vederea desemnarii candidatului social-democrat la alegerile prezidentiale, raspunsul liderului social-democrat a fost:

"Nu, ar fi o mare greseala. Daca noi am desemna un candidat, in trei luni de zile el dispare. (...) Nu discutam acum. Alegerile prezidentiale sunt peste doi ani. (...) Oricum, candidatul la prezidentiale va fi desemnat in urma unui congres. Se pune problema cand. Eu, cum am gestionat ultimii doi ani de zile, chiar doi ani si jumatate, eu am alt punct de vedere in ceea ce priveste data cand trebuie anuntat candidatul la prezidentiale. Nu de acum. Nu in primavara",
a declarat Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa.

De asemenea, a fost intrebat daca exclude o candidatura pentru presedintia Romaniei. "Tocmai asta v-am spus, ca vom discuta mai tarziu despre cine ar fi posibil candidat la prezidentiale", a spus presedintele PSD, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.