Elena Udrea lanseaza joi un nou atac pe Facebook impotriva fostului adjunct de la SRI Florian Coldea, a presei si se refera la plecarea din tara a lui Radu Mazare si a lui Sebastian Ghita, in cazul acestuia spunand ca nu exista un interes al fostului sef de la SRI si al justitiei de a-l readuce in tara, pentru ca ar putea face publice nu doar dovezi vacantelor pe care li le-a platit sau casete cu el si cu sefa DNA Laura CodrutaKovesi "prin vie", ci si dovezi ale afacerilor pe care le-au impartit.

"Coldea si cativa ai lui, ramasi inca pe la butoanele puterii oculte din Romania, se dau acum de ceasul mortii cum a plecat Mazare din tara si a cerut azil pe undeva. Doua lucruri vreau sa spun, acestor nemernici:

1) Daca ce se intampla in Romania si in special in justitie este corect si conform cu legislatia internationala privind drepturile omului si etc., atunci Mazare va veni fedeles inapoi, la cererea autoritatilor noastre. Deci nu au de ce sa isi faca griji, nu-i asa?

2) Ce se mai intampla cu Ghita??? Aud? Ce a mai facut Sistemul sa il aduca in tara? Nu le mai aud gura nici slugilor din presa gen Tapalaga, Dogioiu si altii de teapa lor!!! Nu va intereseaza sa il aduceti pe “fugarul” Ghita inapoi? Evident ca nu! Pentru ca va e frica de ce poate spune si proba Ghita. Ca poate sa scoata nu doar biletele de vacanta la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a platit, casete cu Coldea si Kovesi pe la vilele lui si prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-ati impartit si multe altele facute la cererea voastra!", scrie Udrea.

Ea remarca si faptul ca nici audierea video nu s-a mai facut in cazul lui Ghita.

"Mai lichelelor, ca sa ma exprim deja consacrat, voi si cei din justitie si presa care va slujesc si va executa ordinele! Voi credeti ca toate abuzurile pe care le faceti, vor ramane neplatite? Credeti ca daca prostiti 200.000, 500.000, chiar si un milion de romani cu “lupta impotriva coruptiei”, o sa scapati fara sa raspundeti?", intreaba fostul ministru.

Ea avertizeaza si in legatura cu "postacii" care scriu pe pagina ei.

"Vedeti ca daca va mai puneti postacii sa scrie mesage pe pagina mea, va demasc toate conturile false cu care incercati sa manipulati cititorii. Va credeti destepti? Ati uitat ca m-ati facut “regina postacilor”?", isi incheie Udrea postarea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.