Prim-ministrul Mihai Tudose sustine ca urmeaza sa se intalneasca luni cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei (BNR)
Intr-un interviu difuzat de Antena 3, seful Guvernului a fost intrebat daca va avea o intalnire cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR.

"Da, am primit o scrisoare de la domnia sa, o sa-i dau curs dupa ce se termina acest an. Sa vedem cum inchide sistemul bancar acest an fiscal, care a fost rolul Bancii Nationale a Romaniei, fiindca, repet, este Banca Nationala a Romaniei, nu a cuiva. Si pe baza acestor analize, tot in ianuarie, o sa avem si o intalnire si o sa va fac si public imediat concluziile, fiindca eu (...) m-am cam saturat ca niste oameni de pe acolo sa tot arunce in aer tot felul de lucruri publice si cand il intrebi - (spune ca - n.r.) a vorbit in nume personal. Pai, du-te, frate, acasa, daca tot esti persoana fizica!"
, a raspuns el, potrivit capital.ro, care citeaza Agerpres.

"Eu vreau sa-si faca treaba ca Banca Nationala a Romaniei, a Romaniei, repet. Nu este banca nationala a bancilor din Romania", a mai precizat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.