Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat ca in anul care urmeaza se vor lua "masuri de eficientizare" la nivelul guvernului, precum si a tuturor celor de la nivelul decizional.

"Da, va fi o discutie in coalitie si nu neaparat a Cabinetului, ci a tuturor celor care sunt pusi sa ia niste decizii, sa puna in aplicare niste decizii, incepand cu sefii de agentii, secretarii de stat, membrii in CA-uri, in AGA (...), membrii Cabinetului, unde e loc de mai bine", a fost raspunsul sefului Executivului, chestionat daca in ianuarie ar urma sa aiba loc o evaluare a Cabinetului sau.

Premierul a tinut sa aminteasca si de faptul ca liderul social democrat, Liviu Dragnea, a vorbit despre "eficientizarea actului de guvernare, a actului administrativ", noteaza stirileprotv.ro.

"El a vorbit de eficientizarea actului de guvernare, a actului administrativ. Si este vorba (...) sa incepem de sus, de la nivel guvernamental si terminand evident cu nivelul de jos, al structurilor din teritoriu. (...) Este un proces care ar trebui sa se intample, dupa opinia mea, foarte curand. (...) In mod cert vor fi masuri de eficientizare", a mai spus Tudose la Romania TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.