Microfonul pe care ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a gasit in locuinta, a fost montat de o persoana privata. A fost fabricat in 2009 si valoreaza aproximativ 300 de euro. 


Anchetatorii exclud varianta potrivit careia microfonul ar fi fost montat pe un mandat de siguranta nationala, potrivit HotNews.ro.

Un astfel de dispozitiv valoreaza in jur de 300 de euro si este fabricat in 2009, potrivit datelor inscrise pe eticheta.

La sfarsitul lunii noiembrie, Carmen Dan a gasit in locuinta un dispozitiv de inregistrare si a anuntat Politia, care a demarat o ancheta.

Ministrul de Interne a facut atunci o plangere pentru violare de domiciliu, iar microfonul a fost ridicat pentru verificari.

Pe 29 noiembrie, Ovidiu Marincea, purtator de cuvant in cadrul SRI, a declarat ca microfonul este unul ieftin, care ar putea veni din zona privata si ca SRI ofera tot sprijinul in aceasta ancheta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.