Fostul ministru al Sanatatii in Cabinetul Ciolos, Vlad Voiculescu, afirma ca politicieni si oameni cu influenta au stiut si au profitat de serviciile preferentiale ale medicului Mihai Lucan.

"Nu exista multi medici sau multi pacienti ai domnului Lucan care sa nu fi stiut cum stau lucrurile.

Ceea ce nu stiu multi este ca POLITICIENI si OAMENI CU INFLUENTA ai ultimilor 27 de ani au stiut si au profitat de serviciile preferentiale ale domnului profesor, pentru ei insisi sau pentru apropiati; Domnul Alexandru Arsinel (actor, membru UNPR) si domnul Victor Socaciu (deputat PSD la acea data) sunt doar doua exemple. Sunt sute altele.

Nu discut capacitatea profesionala a domnului Lucan. Cu siguranta, cel putin pana la un anumit punct, a fost un chirurg de exceptie si mai mult decat atat.

Cazul Lucan nu este insa din pacate unul singular... sistemul de sanatate este ca o panza de paianjen pe care pandesc paianjeni feudali, fara scrupule, care fac din viata pacientilor si din sanatatea acestora o afacere.

#PRETUL este pe masura:

- pentru #pacienti, pretul era de multe ori viata. Onoarea, cel putin. Daca va trece prin cap ca exagerez, cititi povesti ale pacientilor domnului Lucan - cei care au apucat sa le spuna.

- pentru #medici si #asistente, pretul era de multe ori cariera. Daca va trece prin cap ca exagerez, cititi declaratiile medicilor de la ICUTR despre cum domnul Lucan le sabota operatiile, ii jignea si ameninta.

- pentru Emanuel Ungureanu, cel care a depus plangerea penala de la care a pornit dosarul DIICOT, pretul a fost slujba la ICUTR si marginalizarea in anumite cercuri din Cluj.

- pentru #mine, pretul a fost mai mic... doar o serie lunga de amenintari si jigniri si scandalul "Vlad Voiculescu a oprit transplanturile" de anul trecut, orchestrat de domnul Lucan si de alti infractori care i-au fost alaturi, alaturi de prietenii lor din politica si din presa.

- pentru #seful Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, pretul a fost o serie lunga de jigniri, amenintari... si in final, postul. A fost eliminat in primele zile din mandatul domnului Bodog, asa cum fusese amenintat in repetate randuri de domnul Lucan! Munca dansului nu a fost continuata... din contra!", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.