Referitor la declaratiile prim-ministrului care nu este de acord cu proiectul privind Casa Regala, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a tinut sa precizeze ca Mihai Tudose nu este presedintele PSD si ca reprezinta "parerea dansului vizavi de Guvern".

"E parerea dansului vizavi de Guvern. Ceea ce hotaram noi in Camera Deputatilor si Senat e cu totul altceva", a afirmat Badalau, citat de digi24.ro.

Chestionat daca nu cumva este un semnal prost, avand in vedere ca presedintii celor doua camere si-au asumat acest proiect, raspunsul lui Badalau a fost scurt: "Tudose nu este presedintele partidului".

Premierul Romaniei nu sustine proiectul de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale. "Din cate stiu, Romania este republica, nu monarhie. Palatul Elisabeta trebuie sa revina statului roman. Membrii Casei Regale pot sa stea la Savarsin sau in alta parte", a spus Tudose.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.