O noua forma de protest a parlamentarilor USR: acestia au impartit la Senar, celor din PSD si ALDE cateva exemplare ale romanului "Ferma animalelor", scris de George Orwell.

"Inaintea votului final pe cea de-al treilea proiect de modificare a Legilor Justitiei, senatorii USR le-au impartit colegilor senatori de la PSD, ALDE si UDMR cate un exemplar din 'Ferma Animalelor' si '1984', de George Orwell.

Unii le-au acceptat, altii au refuzat, iar altii, pur si simplu, au aruncat cartile pe jos, apreciind ca un astfel de cadou ar fi o... jignire! Printre senatorii care au aruncat cartile pe jos este si doamna Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei!", arata USR.

In imagini se poate observa cum senatorii Vlad Alexandrescu, Mihai Gotiu si Florina Presada merg in plen si distribuie exemplarele cartilor, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.