Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut reactie nervoasa la adresa senatoarei USR Florina Presada la sfarsitul dezbaterilor generale pe modificarile aduse Legii nr. 304/2004.

"Doamna senator, va rog foarte mult nu mai perturbati sedinta. Aveti o doza de exhibitionism excesiva. Nu transformati Senatul in circul dumneavoastra. Duceti-va la partid si in circumscriptie si faceti cat circ doriti", a avertizat-o Tariceanu pe reprezentanta USR, potrivit digi24.ro.

"Il avertizez pe liderul grupului USR ca, daca circul continua, nu va dau cuvantul la sustinerea amendamentelor",
l-a atentionat presedintele Senatului pe Cristian Ghica, liderul grupului USR.

Tot miercuri, mai multi deputati USR nu au fost lasati sa participe la dezbaterile pe legile justitiei din plenul Senatului, acestia acuzand conducerea Parlamentului de "bolsevism", avand in vedere ca initial au fost lasati nici macar la balconul unde are acces presa. Deputatii USR au acuzat ca le sunt incalcate drepturile constitutionale, tinand cont de faptul ca au fost pusi bodyguarzi la intrarile in plenul Senatului pentru a-i impiedica sa participe la dezbateri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.