PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regele a Romaniei, a afirmat duminica liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Congresul Organizatiei Femeilor.

"M-am abtinut sa scot un cuvant, desi am fost revoltat cand am vazut diferitele comemorari la catafalcul Majestatii Sale, oameni care nu numai ca nu l-au iubit, asa cum l-am iubit eu, nu numai ca nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lasat nici macar sa vina in tara, ce sa mai vorbim de sustinerea pentru revenirea pe tron. Din pacate, le spun un urmatorul lucru: sa nu creada ca inseala oamenii, sa nu creada ca lacrimile lor de crocodil pot sa pacaleasca vreun om care a tinut la Majestatea Sa.

Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca el sa se flendureasca printre capete incoronate sau sa verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente. PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regale a Romaniei. Primul pas facut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al Romaniei, primul pas pe taram romanesc l-a facut cu I.C. Bratianu si, de atunci, a existat o istorie in care parteneriatul dintre PNL si monarhia romanesca au dus Romania spre Europa, spre modernizare", a spus Orban la Parlament, potrivit Agerpres.ro.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a participat sambata la funeraliile regelui Mihai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.