Un criminal si-a uitat buletinul langa matusa batrana pe care a ucis-o, chiar in ziua in care a fost eliberat din arest si plasat sub control judiciar pentru furt. 

Oamenii legii au gasit langa cadavru armele crimei, o perna cu care batrana a fost sufocata si o scrumiera cu care nepotul a lovit-o in cap, dar si actul de identitate al criminalului, care, astfel, a fost prins mult mai repede.

Dupa ce a si-a petrecut o noapte intreaga in arestul politiei, pentru furt, barbatul in varsta de 37 de ani a mers direct la matusa sa pentru a-i lua viata.

Motivul crimei se pare ca este refuzul femeii de a-i mai da bani.

Proaspatul eliberat din arest si-a ucis matusa cu o scrumiera si o perna, pe care le-a pus in doua pungi de plastic, alaturi de geaca sa, toate imbibate in sange si le-a lasat in apartamentul matusii din Sfantu Gheorghe, unde aceasta locuia singura.

”Langa usa, aproape de cadavru, au fost descoperite doua pungi in care erau scrumiera si perna folosite la omor, niste tigari, dulciuri, cafea, dar si mai multe bunuri luate din casa care era ravasita. Intr-una dintre pungi era si o geaca barbateasca, in buzunarele caruia erau actele unui barbat care, firesc, a devenit suspectul principal al crimei”, au dezvaluit surse judiciare, potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.